Es posposa l’assemblea extraordinària del 14 de desembre

La Permanent ha acordat anul·lar l’assemblea d’aquest dijous dia 14 de desembre perquè ha mancat temps per preparar com ens agradaria el debat sobre el model organitzatiu de l’entitat. Fa mesos que s’està treballant en la documentació prèvia a la dinàmica i considerem que en aquests moments no és viable presentar-la amb el rigor que considerem oportú. Per això, creiem que el més adient és posposar aquesta assemblea extraordinària perquè el dia que afrontem un debat com aquest ho fem de la millor manera possible per construir una XES millor per a totes. Disculpeu les molèsties.

 

La propera assemblea d’organitzacions i persones sòcies de la Xarxa d’Economia Solidària tindrà lloc el proper 14 de desembre a les 16.30h a l’Aula Ronda del Col·lectiu Ronda (c/ Sant Pere més Alt, 59 bis).

En aquesta ocasió seguirem dibuixant quin model organitzatiu volem per la xarxa; un procés que, de fet, ja hem treballat des de la comissió de Facilitació i Cures, la comissió Permanent i la passada assemblea del passat 11 de març. Parlarem d’organigrama, de representació, de reglament i de moltes coses més!

La vostra presència és imprescindible per seguir construint la XES! Per tal de planificar bé les dinàmiques de reflexió i debat, us demanem que us registreu en aquest formulari.
Els propers dies us enviarem via correu electrònic tota la documentació necessària pel seguiment de l’assemblea!

 

""
1
Assemblea General Extraordinària 14/12/2017
Nom i cognoms
Indica si ets
Organització que representes
Participes en alguna comissió?Quina?
Tens algun comentari o suggeriment?
0 /
Previous
Next
powered by FormCraft