Formació: Noves masculinitats en espais participatius

Després de la trobada per reflexionar sobre com fomentar la participació de les dones a la XES, comencen les càpsules formatives organitzades per la Comissió de Facilitació i Cures. La primera, amb el títol “Noves masculinitats en espais participatius” serà facilitada per A granel i tindrà lloc el dia 20 de desembre de 18h a 20h. Es tracta d’un taller adreçat només a homes.

Durant el taller, veurem perquè les dinàmiques participatives a les entitats, xarxes i altres espais, no asseguren una participació oberta de tots els col·lectius. Si s’observa, no totes les persones en una assemblea o reunió participen de la mateixa manera, ni les opinions de cadascuna d’elles són valorades de la mateixa manera. En aquest taller, adreçat a homes, veurem quines postures i dinàmiques es creen i consoliden, sovint de forma imperceptible o fins i tot acceptada. També veurem com tendir cap a una participació més equitativa que porti a un enriquiment de l’intercanvi amb l’aportació de les diferents informacions i punts de vista, per millorar els resultats col·lectius.

Tant aquesta com la resta de sessions són totalment gratuïtes però, per tal de facilitar millor l’organització, demanem fer inscripció a través del següent enllaç. Les inscripcions es tancaran una setmana abans de cada activitat. Podeu veure el llistat complet de sessions aquí.

En cas que hi hagi demanda, organitzarem canguratge durant les sessions. Si us interessa, cal que ho feu constar en la inscripció.