Arriba C2C conversaciones: aprenentatge i intercanvi de promotores de l’ESS

Des de la comissió d’externes de la XES estem col·laborant en la organització de la segona edició del congrés C2C: aprenentatge i intercanvi de promotores de l’ESS, que tindrà lloc a Madrid els propers dies 15 i 16 de febrer.

El fòrum es presenta com una oportunitat per reflexionar amb altres xarxes d’economia solidària, en l’àmbit de l’estat espanyol, sobre els reptes i les estratègies de creixement i visibilitat de l’ESS. Hi estan convidades persones professionals, activistes i organitzacions d’aquest àmbit.

El C2C d’enguany s’estructura al voltant de 4 eixos de treball que són coordinats per persones i organitzacions de referència en cadascun dels àmbits:

  1. Transformació d’empreses en l’àmbit de l’ESS
  2. Finançament i escalabilitat dels projectes
  3. Creació de models d’iniciatives vinculades a persones que treballen desde la precarietat i com el treball col·lectiu pot millorar les seves condicions: mutualització
  4. Avançar sobre els nostres models d’emprenedoria i protoemprenedoria

Les inscripcions per participar al C2C estan obertes fins al 31 de gener i és necessària fer registre a través d’aquest formulari. El preu per participar a la trobada és de 100 € i inclou la inscripció, materials que es facilitaran, l’allotjament i dinar del dijous 15 i l’esmorzar i el dinar de divendres 16.

C2C és una iniciativa de REAS, REAS Madrid i l’Ajuntament de Madrid i hi col·laboren diverses xarxes i iniciatives de l’ESS que desenvolupen la seva activitat dins de l’estat espanyol.