Coneix les noves sòcies del mes de març

La primavera ens ha portat quatre noves sòcies cooperatives a la Xarxa d’Economia Solidària.  Te les presentem a continuació:

Loocky Produccions és una cooperativa productora de continguts audiovisuals ubicada a Barcelona. Fan vídeos corporatius, promocionals, de difusió cultural.

Espai Ambiental és una cooperativa sense ànim de lucre dedicada al disseny i impuls de projectes innovadors d’educació, comunicació i participació ambiental. Aposten per la cultura de la sostenibilitat i promouen l’acció individual i col·lectiva per donar respostes de proximitat als reptes socioambientals de la nostra societat.

Impulsem és  és una cooperativa d´ iniciativa social i sense ànim de lucre ubicada al Districte de Ciutat Vella, al barri del Raval de Barcelona. Desenvolupa accions de caràcter integrador en els àmbits educatiu, social, laboral i de formació permanent per tal de contribuir a la millora de la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes i minorar els efectes de l’exclusió social.

La Tremenda és una cooperativa que té per objecte la gestió i la comunicació cultural i social. Neix amb la vocació de generar un punt de trobada entre el cooperativisme i el món de la cultura i pretén ser un dispositiu que permeti investigar noves formes de relació entre les persones que el conformen i els projectes en els quals participa.

Benvingudes!!!