Escola d’Estiu 2018: Aprendre a cooperar

Arriba la tercera edició de l’Escola d’Estiu de la XES, sota el lema: Aprendre a cooperar! Enguany l’escola tindrà moltes novetats.

En primer lloc, farem formacions descentralitzades per arribar al màxim nombre de persones possibles de diferents punts del territori. Mataró, Sabadell, Barcelona…i, per descomptat, El Prat de Llobregat!

La inauguració tindrà lloc el dia 29 de juny a Barcelona i aviat esperem poder-vos confirmar hora i lloc d’aquesta i de la resta de sessions, que seran temàtiques. Migracions i ESS, cultura transformadora, economies feministes…l’espai de formació i debats estratègics de la XES s’acosta!

2 respostes

Trackbacks i pingbacks

  1. […] Aprendre a Cooperar, és el lema de la propera edició de l’escola d’estiu de la XES i ara, ja s’ha penjat el programa. La sessió inaugural tindrà lloc a Barcelona el 29 de juny a les 17.30h, concretament a la sala d’actes de l’Associació de Mestres Rosa Sensat (Avinguda Drassanes 3-5), sota el títol “Educació al llarg de la vida. Una aposta de l’economia solidària”. L’educació  no es dóna només a escoles i universitats sinó que ens acompanya al llarg de tota la vida. Podem trobar respostes a necessitats de formació i educació en els cercles més propers,  en la comunitat o en el món del treball, entre d’altres. Si l’Economia Social i Solidària vol ser una alternativa real i transformadora davant l’actual model social i econòmic, depèn d’una educació crítica i emancipadora vinculada a la comunitat i present els diferents àmbits i etapes de la vida. […]

  2. […] s’apleguen tots els coneixement i intercanvis d’experiències de la tercera edició de l’Escola d’Estiu de la XES.  Enguany compta amb una novetat important: la descentralització de l’acte per a […]

Els comentaris estàn tancats.