Les sòcies del mes de juny

Darrerament hem donat la benvinguda a tres noves sòcies a la XES, dedicades a sectors ben diferents: la gestió cultural, l’eduació i el lleure i la missatgeria sostenible. A més, ens fa molt contentes saber que totes tres participen a la xarxa local del seu territori: dues d’elles a la XES Sant Andreu i l’altra a la XES Barcelonès Nord!

L’AFLUENT sccl de Barcelona

L’Afluent és una cooperativa de serveis culturals. Tot i que només té un any d’activitat, l’equip que la forma té una àmplia trajectòria en la gestió cultural, especialment en la producció i el comissariat tècnics i artístics d’esdeveniments musicals, així com en la gestió integral de locals de música en directe. L’objecte estatutari de la cooperativa són les activitats de creació, artístiques i d’espectacles, entre les quals s’engloben l’explotació d’instal·lacions, la producció i la promoció d’actuacions en directe i la provisió de serveis artístics, creatius o tècnics per a l’obtenció de productes artístics i la realització d’actuacions en directe.

+EDUCACIÓ sccl de Barcelona

+Educació és una cooperativa sense ànim de lucre que neix amb la intenció d’ampliar els horitzons educatius de les comunitats que formen la nostra societat. Ofereixen serveis educatius i de lleure de manera integral i inclusiva. Generen i comparteixen projectes que ajuden tota la comunitat educativa a millorar la formació de totes les persones, especialment aquelles que tenen menys recursos.

AMBICI sccl de Badalona

amBici neix de la iniciativa d’alguns membres de la P.A.C (Plataforma Afectats per la Crisi) amb la voluntat de promoure un consum responsable i sostenible gràcies a l’apoderament del consumidor i amb l’objectiu de contribuir al creixement de l’economia local d’una forma sostenible i compromesa amb el territori. Es proposen consolidar el consum als comerços de proximitat i mercats municipals, cooperatives de consum i productes de KM0. Ofereixen transport a domicili amb bicis de càrrega de les compres fetes a comerços locals adherits al nostre servei de missatgeria sostenible, de correspondència i paqueteria i distribueixen les comandes de verdura i fruita ecològiques de la cooperativa Conreu Sereny de Badalona.

1 resposta

Trackbacks i pingbacks

Els comentaris estàn tancats.