Aquí teniu el vídeo-resum i els resultats de l’enquesta de la FESC 2018

Ja fa més d’un mes que vam celebrar la VII Fira d’Economia Solidària de Catalunya. Més d’11.000 persones van visitar la FESC durant el cap de setmana del 27 i 28 d’octubre, al recinte Fabra i Coats, per conèixer de primera mà projectes i organitzacions que aposten per una altra forma de fer economia: més horitzontal, més sostenible, més justa, més feminista.

Avui us presentem un petit resum en vídeo del que va ser la fira, gràcies a les companyes de Bruna i Metromuster. Desitgem que us agradi!

Us compartim també el resultats de l’enquesta online d’avaluació que hem realitzat a expositores, visitants, voluntàries i ponents que van participar a la FESC d’enguany. Segons aquests resultats, el 30% de les enquestades ha participat per primer cop a la fira i el 99% asseguren que hi tornaran a la propera edició. Al document trobareu desglossats la resta d’indicadors (valoració dels espais, dels canals comunicatius, informació rebuda, etc) així com les xifres globals d’assistència i impactes mediàtics, entre altres. Gràcies a les més de 200 persones que heu respost l’enquets i ens heu ajudat a fer-ho millor en l’edició 2019!