Congrés comunicació Comun_ESS

Arriba la tercera edició del Comun_ESS a Barcelona

Comun_ESS, el congrés de la comunicació transformadora, celebrarà la seva tercera edició a Barcelona el cap de setmana del 15 al 17 de març de 2019.

La comissió de comunicació de la XES, conjuntament amb REAS Red de Redes, organitzen un nou Comun_ESS per facilitar un espai de trobada, reflexió, formació i diàleg entre diferents agents de l’economia social i solidària de l’estat espanyol al voltant de la construcció d’un nou paradigma comunicatiu que incorpori i reprodueixi els valors de l’economia social i solidària. Fins ara, s’han produït dues trobades (Saragossa 2015 i Madrid 2017), promogudes i organitzades per xarxes d’ESS de cada territori en particular i amb la col·laboració de REAS Red de Redes.

Sota el lema “Que parlin de nosaltres”, Comun_ESS tindrà una durada de tres dies i inclourà formació, conferències, taules rodones i tallers pràctics on explorar noves eines, recursos i estratègies per la construcció d’una comunicació en favor de la transformació social. Es preveu convidar iniciatives i projectes de tot l’estat espanyol amb experiència i trajectòria professional en l’àmbit comunicatiu així com persones responsables de la comunicació de les diferents iniciatives d’ESS de tot l’estat.

Esperem que sigui una trobada útil i enriquidora per a totes les participants. Per això, us animem a respondre aquest formulariper construir-la col·lectivament! Si voleu participar en l’organització del Comun_ESS, podeu escriure a comunicacio@xes.cat. Us informem també que al mes de gener obrirem una convocatòria per a que les organitzacions interessades puguin presentar propostes per a fer tallers i compartir els seus projectes durant el congrés.