educaires noves sòcies

Coneix les noves sòcies del mes de gener

Hem arrencat el 2019 amb vuit noves sòcies!!! Les voleu conèixer?

Arran de Terra és una associació que promou l’agroecologia i la sobirania alimentària incidint en els àmbits agroalimentari i del desenvolupament local. Les membres d’Arran de terra compten amb una formació acadèmica interdisciplinar, que integra aportacions de les ciències naturals i les ciències socials, i amb experiència laboral en recerca, formació, educació, assessorament i dinamització d’iniciatives locals de transició agroecològica.

Candela Acció Comunitària i Feminista és una entitat sense afany de lucre fundada l’any 2004 a Barcelona amb l’objectiu de contribuir a una transformació social basada en l’educació en valors amb perspectiva feminista i comunitària.

Omplim els buits aposta aposta per la creació d’alternatives amb projectes propis, transformadors, autogestionats, alineats amb l’economia solidària, enxarxats al territori i que puguin ser replicables a d’altres barris. Proposen la creació d’una projecte cooperatiu que, a partir de la creació de grups locals, cerqui aquests habitatges buits i faci una proposta als propietaris/es. A canvi d’una renda per sota de mercat, se’ls ofereix cedir-los l’habitatge amb uns compromisos de gestió i millores

La Coopcomunitat treballa per un ecosistema de projectESS per al desenvolupament sostenible.

Coeducacció és una cooperativa que treballa per a la incorporació d’una perspectiva de gènere i feminista a l’educació per construir col·lectivament una societat lliure de violències, atenta a la diversitat i que situï la cura i el benestar de les persones al centre.

La selva és un espai d’experimentació de tots els processos creatius cinematogràfics, des de l’escriptura a la post producció, passant per altres formes de difondre obres i continguts. Volen produir pel·lícules que diversifiquin les mirades del món i permetin repensar la imatge des d’una perspectiva que conflueixi amb visions decolonials, feministes i llibertàries, entre d’altres afins.

Educaires és una ssociació que difon la tecnoètica i mostra bones pràctiques en l’ús dels drons. Fa formacions i tallers, que aprofiten metodologies emergents i dinàmiques interactives, utilitzen la tendència fabricaire (maker) per muntar un petit dron, el Dronino, fer volar la tecnologia amb Tello i el famós projecte Flone, i en el procés, es visualitzen les potencialitats de cada persona.

L’Associació Lemur Laboratori d’Emergències Urbanes és una organització interdisciplinària i internacionalment basada en el benestar de les persones a través de la co-creació d’entorns saludables. Lemur va néixer a Barcelona el 2011 a partir d’una xarxa de persones amb antecedents heterogenis, compartint voluntats per contribuir al benestar de les persones a través de l’arquitectura, la consciència corporal, l’educació i la música.