Comissió de comunicació

Obrim inscripcions al Comun_ESS 2019

Obrim el període d’inscripcions a la tercera edició del Comun_ESS, el congrés de comunicació i economia solidària que s’organitza des de la Xarxa d’Economia Solidària i REAS – Red de Redes els dies 15, 16 i 17 de març a la Lleialtat Santsenca (Carrer d’olzinelles, 31, Barcelona).

La comissió de comunicació de la XES estem molt contentes que hagi arribat aquest moment, després de mesos de reunions per pensar el programa i gestionar tota la logística, informació que tenim moltes ganes de compartir amb vosaltres!

Podeu consultar el Programa Comun_ESS (si ens heu enviat una proposta per presentar alguna píndola al carrussel de bones pràctiques, aquesta setmana us donarem resposta) i us animem a inscriure-us al congrés per compartir aquest espai de formació, debat i aprenentatge col·lectiu abans de l’11 de març.

 

[]
1 Step 1
Inscripció III Comun_ESS


Nom i cognoms
0 /
Organització
0 /
Telèfon
0 /

DADES PER A LA INSCRIPCIÓ: 


Preu d'inscripció. 

El preu d'inscripció per a tot l'esdeveniment és de 25 euros per persona. Recorda que si la teva proposta ha estat seleccionada al carrussel de bones pràctiques, només cal que paguis 10 euros per participar-hi

Si només pots venir un dels dos dies (o divendres o dissabte), només cal que paguis 15 euros. 


Transferència. 

Per formalitzar la teva inscripció, cal que ens facis una transferència bancària en un termini màxim de 5 dies des del teu registre. Després d'aquest termini, no podrem garantir la teva plaça.

A l'assumpte de la transferència hauràs de posar COMUNESS + nom i cognom de la inscripció. 

El número de compte és ES10 3140 0001 9500 1125 1500.


Dinar

Per facilitar els dinars de divendres i dissabte, hem contractat un servei de càtering que té un cost de 10 euros per persona i dia. Hi haurà opció vegetariana i omnívora.

És necessari fer reserva prèvia (15 dies abans de l'esdeveniment és la data límit). Si no vols càtering, no marquis aquesta opció... però hauràs de buscar-te una alternativa! 

I ara... a triar!

Allotjament.

En cas que necessitis allotjament, hem fet una pre-reserva en habitacions compartides a l'hostal Jam Hostel (soci de la XES). Marca aquesta opció si t'interessa reservar plaça. El preu per llit és d'uns 29 euros per persona. 

On dormiràs?

Ens veiem!

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder