IV Edició del postgrau Economia Social i Solidària – Estudis Cooperatius

Un any més, des de la XES impulsem el curs sobre Economia Social i Solidària – Estudis Cooperatius que coordina La Ciutat Invisible. Les inscripcions al curs estan obertes fins al 15 de setembre a la web del curs, on també podeu consultar el programa i altres informacions pràctiques.

El calendari dels estudis va del 7 d’octubre del 2019 al 22 de juny del 2020, en el qual es treballen, de manera teòrica i pràctica, diversos aspectes de l’economia social i solidària, amb una dimensió catalana i global. Enguany el pla d’estudis fa un especial èmfasi en la intercooperació i l’enfortiment socioeconòmic local, els sectors productius transformadors i la capacitació per acompanyar noves cooperatives. El programa s’estructura en 3 mòduls formatius (un total de 150 hores lectives), que inclouen dues visites formatives a ecosistemes cooperatius, un a Catalunya i un a fora del territori català.

La quarta edició d’aquest curs, que compta amb el reconeixement acadèmic de la Barcelona School of Management de la Universitat Pompeu Fabra, té també amb el suport econòmic de la Direcció general d’Economia Social i Cooperatives de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de la Lleialtat Santsenca, L’Ateneu Cooperatiu de Barcelona Coòpolis i de diverses cooperatives com el Col·lectiu Ronda, Grup Ecos o Coop57.