Green Friday a la XES Garrotxa

El passat 29 de novembre la XES Garrotxa va impulsar una campanya per donar visibilitat al fet que un consum responsable, sostenible i solidari és possible a la Garrotxa.

L’acció principal va ser l’impuls d’una jornada  Green Friday, amb l’objectiu de convertir l’hiperconsumista Black Friday en un dia per a la corresponsabilització de l’impacte del nostre consum a nivell social i ambiental. Per tal d’apropar la campanya als comerços i entitats de la Garrotxa, i com a acte simbòlic, es va proposar donar el 10% de la facturació del divendres 29 de novembre a Proactiva Open Arms. Des de la XES Garrotxa creiem que una bona manera d’impulsar el comerç local parteix des de la base social, construir ponts entre persones i col·lectius que ens ajudin a créixer com a persones i com a societat.

La campanya, que es va obrir a tots els comerços i entitats que hi volguessin participar, va comptar amb desenes d’iniciatives participants, també s’hi van sumar projectes del Ripollès i Osona. A mitjans de desembre es publicarà el resultat econònic recollit i entregat a Proactiva Open Arms al web de la XES Garrotxa. Us animeu a replicar la iniciativa a la vostra xarxa local l’any que ve?

“Si compres, fes-ho amb criteri!”