Nosaltres també #hacemosREAS!

Des de la XES ens hem sumat a la campanya de cohesió per explicar-vos què és i qui fomem part de Reas – Red de Redes, la xarxa estatal de l’economia social i solidària. REAS és una xarxa de xarxes, on participem un total de 14 xarxes territorials i 4 sectorials que agrupen més de 500 entitats i projectes d’ESS, entre elles també Coop 57 o Som Energia. Totes les entitats que formenm part d’aquesta xarxa de xarxes generem anualment uns ingressos de 350 milions d’euros.

Com a part de la seva estructura confederada, treballem en 3 àmbits d’actuació: incidència política, enfortiment del treball en xarxa i consolidació d’eines comunes.

Participant a la XES, per tant, també ajudes a créixer REAS! Us animem a conèixer el seu funcionament a través d’aquesta infografia i seguir la seva activitat a través de la seva web i xarxes socials. Nosaltres, també #hacemosREAS!

Podeu accedir als materials gràfics de la campanya en alta qualitat en aquest enllaç.