Vinc d’un món…que també pot ser el teu!

#VincdUnMón on estem fent tot allò que ens deien que no podíem fer. Un món que també pot ser el teu; on tothom hi té cabuda i tothom hi té el seu lloc.

Ens fa molta il·lusió presentar-vos el nou espot de la XES per aquest 2017. Un vídeo on defensem l’economia solidària com a eina de transformació feta per i per a les persones i que construïm a través de les cures, l’assemblearisme, la transparència o el compromís amb l’entorn. Us animem a compartir-lo a les vostres xarxes!

Gràcies a la cooperativa Bruna pel seu talent en l’elaboració del vídeo i a totes les entitats sòcies que han format part del projecte: Associació per a Joves Teb, Biciclot SCCL, Cos Cooperativa de Salut, Filalagullaa, Alencop Cooperativa, El Foli Verd, Grup ECOS, L’Apòstrof cooperativa, Impuls Cooperatiu de Sants, TUS, Transports Urbans de Sabadell, Casal Can Capablanca, Cal Temerari, La Ciutat invisible, Conreu Sereny Cooperativa i Celobert.