Participa a la propera Assemblea General Ordinària

Us informem que ja tenim lloc confirmat per la propera Assemblea General Ordinària, convocada per l’11 de març a partir de les 10:00 h. La trobada tindrà lloc a la seu del Col·lectiu Ronda, al carrer Sant Pere més alt núm 59, a Barcelona. Hi podeu arribar en metro (L1 Urquinaona) o Renfe (Arc de Triomf).

Lamentem informar-vos que per manca de disponibilitat en diferents espais associats a la XES, no es farà la tradicional calçotada post-assemblea. Això sí, començarem a treballar per a poder desenvolupar l’assemblea de l’estiu en un entorn obert, natural i d’oci.

A continuació, us informem de l’ordre del dia previst:

  • Ratificació de noves sòcies.
  • Reflexió/debat sobre el model de participació i cultura organitzativa a la XES.
  • Presentació i aprovació del tancament de l’exercici econòmic 2016 i presentació del pressupost 2017.
  • Presentació i aprovació dels plans de treball i pressupostos de les diferents comissions.
  • Torn obert de paraules.

Com veieu, la vostra assistència en aquesta assemblea és molt important. A la XES hem iniciat un procés de reflexió interna sobre el nostre model de participació i cultura organitzativa; un camí que ha de servir per replantejar quins són i com funcionen els nostres espais de presa de decisió tenint en compte la nova realitat de la organització. A més, es presentaran els plans de treball de les diferents comissions de la XES, que marcaran el recorregut de l’entitat durant el 2017. A més,

La setmana passads us vam fer arribar a través del correu la documentació necessària per poder seguir el transcurs de l’assemblea i exercir el vostre dret a vot. En els propers dies us farem arribar altres documents que estem enllestint.

Us demanem que confirmeu el més aviat possible la vostra assistència a través d’aquest formulari.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.