II Fira del llibre feminista a Sabadell

La Fira del Llibre Feminista de Sabadell viurà la seva segona edició el proper 11 de març a la Plaça del Doctor Rober de Sabadell. Enguany la fira estarà coorganitzada pel Moviment Popular de Sabadell, la Xarxa d’Economia Solidària de Sabadell i les Bruixes del Nord. Durant tot el dissabte, tindran lloc diferents debats, xerrades, presentacions de llibres i activitats poètiques complementàries que estimularan l’intercanvi d’idees i reflexions entorn el feminisme i la problemàtica social de l’ofensiva patriarcal.

Aquesta fira serveix de punt de trobada a les editorials que treballen a la zona per difondre recursos i materials bibliogràfics, creats per dones o de temàtica feminista que promoguin la igualtat i l’apoderament femení.

Des de l’organització han explicat que les activitats tindran lloc al carrer perquè és necessari que les classes populars recuperin l’espai públic com a centre de l’activitat política i reivindicativa: “Perquè el carrer és l’espai de socialització i comunicació, i perquè és un espai negat a les dones en tant que és escenari de contínues agressions sexistes”.

Trobareu més información aquí.