Sumem dues noves sòcies!

Durant aquest mes de març hem de celebrar la incorporació de dues noves entitats sòcies, a les que volem donar la benvinguda a la xarxa i al moviment de l’economia solidària! Us animem a conèixer-les!

Coop Halal: és una societat cooperativa que subscriu i impulsa la pràctica de l’Economia i Finances Islàmiques basades en els principis de la Shari´a Islàmica a tot el món. És una plataforma que uneix a inversors/es i emprenedors/es que volen que la seva activitat econòmica segueixi els principis de l’Economia i les Finances Islàmiques: és a dir, que no estigui vinculada a productes i serveis com l’alcohol, el vi, productes derivats del porc, armament, etc. El projecte està obert tant a empreses com a particulars musulmans i no musulmans.

Map13: és un col·lectiu d’arquitectes que desenvolupa projectes d’intervenció a l’espai públic, com ara el futur Centre de Serveis Agrícoles de Barcelona o el complex esportiu de Torre Baró.