Pel respecte dels DH per part de les empreses catalanes

Ens hem adherit a la carta de suport per a la creació d’un marc legislatiu pel respecte dels Drets Humans per part de les empreses catalanes a l’exterior, promoguda pel Grup de Treball d’Empresa i DH que lideren Lafede.cat – Organitzacions per a la Justícia Global i la Taula Catalana per la Pau i els Drets Humans a Colòmbia, i del qual forma part SETEM Catalunya, sòcia de la XES.

Es pretén aconseguir el màxim de suport social per pressionar tant al Parlament de Catalunya com al Govern de la Generalitat per fer complir la Resolució 359/XI del Parlament de Catalunya sobre el respecte dels drets humans per les empreses catalanes que operen a l’exterior. El suport de totes és imprescindible per crear el Centre d’studi i d’avaluació sobre els impactes de les empreses catalanes amb inversions a l’exterior que contempla el punt 2 d’aquesta resolució.

Us hi podeu adherir a través d’aquest enllaç.

Més informació aquí.