Donem la benvinguda a les noves sòcies

Aquest mes d’abril de 2017, hem sumat dues noves entitats sòcies, que s’adhereixen a la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya: i les dues són cooperatives d’arquitectes! Us fem cinc cèntims de les seves activitats, us convidem a conèixer-les i els donem la benvinguda a la XES:

Arqbag
És una cooperativa d’arquitectes situada a Sant Cugat del Vallès. Desenvolupen projectes de construcció, urbanisme, formació i participació seguint dues línies principals: recerca-acció (generant vincles d’intercanvi entre universitat, administració, comunitat, i empresa) i transferència de tecnologia (servei tècnic experimental i innovador).

La Baula
labaula és una cooperativa d’arquitectes amb trajectòries professionals diverses que han decidit cooperar i sumar esforços per construïr un projecte comú on la metodologia de treball sigui horitzontal. El camp de treball de labaula consisteix en projectes d’edificació, rehabilitació, disseny industrial, urbanisme, espais públics, escenografia i espais efímers.