Donem la benvinguda a 5 noves sòcies

Aquest mes hem de donar la benvinguda a cinc noves entitats sòcies. Es tracta de l’Ariet SCCL /Cafè de Mar, Migjorn Casa de Naixements, Tracta’m, A Granel SCCL i Volta Arquitectes.

L’Ariet és una cooperativa de 5 sòcies que gestiona l’Espai Culinari Cafè de Mar de Mataró, un edifici històric, antic Cafè dels Pescadors i seu de la Unió de Cooperadors de Mataró.

Migjorn és una cooperativa de llevadores i altres professionals de la salut de Sant Vicenç de Castellet que fomenten l’autogestió de la salut i sobretot durant l’etapa reproductiva de la dona. Una cooperativa amb la sensibilitat necessària per acompanyar la vida des del seu inici, respectant les necessitats del nadó i les de la mare.

Tracta’m és una cooperativa de fisioterapeutes que tenen com a prioritat l’atenció personalitzada i amb una visió global de la persona i el seu entorn. Tracta’m vol donar facilitats a l’hora d’accedir a aquest servei sanitari amb tarifes assequibles per a tothom, sense perjudicar la qualitat del servei, tant a nivell professional com personal.

La Cooperativa A Granel ofereix acompanyaments en processos de transformació interna a cooperatives i associacions i introdueix a persones de totes les edats a l’economia col·laborativa, amb tallers i formacions adaptats a cada franja d’edat.

Volta Arquitectes és una associació formada per un grup d’arquitectes especialitzats en diversos àmbits de l’arquitectura (bioconstrucció, rehabilitació, urbanisme inclusiu, sostenibilitat, participació ciutadana i antropologia) que desenvolupen projectes d’arquitectura i urbanisme apostant per la sostenibilitat, la rehabilitació i els nous models d’accés a l’habitatge.

Benvingudes, estem encantades de tenir-vos amb nosaltres!