L’Ajuntament de Barcelona subvenciona projectes de l’economia social i solidària

L’Ajuntament de Barcelona ha obert una nova línia de subvencions per dur a terme activitats i projectes de promoció i reforç de l’economia social i solidària a la ciutat de Barcelona. El termini per presentar les sol·licituds de subvenció ja és obert des del passat 29 de maig i s’allargarà fins al 27 de juny de 2017.

Segons descriu la convocatòria, les activitats o els projectes que se subvencionaran hauran de fomentar activitats d’interès públic o social que tinguin per finalitat contribuir a l’assoliment dels objectius del Pla d’impuls de l’economia social i solidària 2016-2019, i que promoguin i reforcin així les línies de treball del pla, incloent-hi el desenvolupament d’elements comuns que defineixen el caràcter transformador de l’economia social i solidària, com la gestió democràtica i participativa, l’orientació a les necessitats humanes i el compromís amb la comunitat.

En aquesta web trobareu tota la informació sobre els requisits i objectius d’aquests ajuts: http://ajuntament.barcelona.cat/subvencionsESS/ca/.

Sort!