El 17 de juny se celebra la segona fira d’economia social i solidària de Sant Cugat

La Rambla del Celler de Sant Cugat serà el pròxim 17 de juny l’escenari de la segona fira d’economia social i solidària de Sant Cugat, que organitzen la XES Sant Cugat i l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental Sud.

Després de l’èxit de l’any passat, la fira torna amb novetats i nous formats, com l’espai Speak Corner, destinat a que els expositors expliquin els seus projectes, o bé l’espai de Cellers de Cooperativisme, que té l’objectiu de difondre i impulsar l’economia social i cooperativa en el municipi.

La fira, que obrirà les seves portes a les 11 del matí i estarà oberta fins les 19.00h, aplegarà també xerrades sobre diferents aspectes de l’economia social i solidària i un vermut musical.

Us hi esperem!