Un juny fructífer, amb 5 noves sòcies!

Aquest mes de juny ha estat fructífer, ja que hem donat la benvinguda a cinc noves entitats sòcies: el Grup de Suport al Colectivo de Mujeres de Matagalpa, la Fundació Privada Ulldecona, Quesoni SCCL, l’Associació Serveis Energètics Bàsics Autònoms (SEBA) i el nou diari La Jornada.

El Grup de Suport al Colectivo de Mujeres de Matagalpa és una ONGD catalana que dóna suport estable i solidari al Colectivo de Mujeres de Matagalpa (CMM), a Nicaragua.

Per la seva banda, la Fundació Privada Ulldecona és una entitat sense ànim de lucre constituïda el 2005 que treballa per tal de millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes d’Ulldecona i Barris a través de diversos serveis socials i assistencials. Treballa, per exemple, amb col·lectius en situació de risc d’exclusió social: gent gran, infància, persones amb discapacitat, persones amb difícil accés al mercat laboral, etc.

En un sector diferent, Quesoni sccl és una cooperativa de recent creació que es dedica a la sonorització d’espectacles, concerts o festes i també a la creació d’esdeveniments propis, l’acompanyament artístic o el treball cultural comunitari.

L’Associació Serveis Energètics Bàsics Autònoms (SEBA) és una associació sense ànim de lucre, dedicada a la instal·lació, manteniment i gestió de sistemes fotovoltaics, que neix de la necessitat d’assessorar als usuaris dels primers programes d’electrificació rural amb energia solar fotovoltaica autònoma.

Finalment, el Diari Jornada és un nou mitjà cooperatiu d’àmbit generalista que sortirà a la tardor i que informarà sobre l’actualitat del país i d’arreu del món.

Benvingudes i molta sort en els respectius projectes!