#FESC2017: encara ets a temps de fer la preinscripció!

La #FESC2017 ja escalfa motors. El 15 de juliol va acabar el termini per presentar propostes d’activitats, però si ets una organització de l’economia social i solidària i vols exposar el teu projecte, servei o producte a la nau central, encara ets a temps de fer la preinscripció per a expositores. Et recordem que el recinte té una capacitat limitada, així que fes la reserva el més aviat possible o us podeu quedar sense lloc!

Mentrestant, apunta’t les dates a l’agenda perquè no se t’oblidi: la Fira tindrà lloc del 20 al 22 d’octubre al recinte Fabra i Coats del barri barceloní de Sant Andreu.El lema de l’edició d’enguany és “Ni teu, ni meu. Nostre! Fem comunitat”, ja que que l’eix central pretén reflexionar la gestió público-cooperativa-comunitària de recursos i béns comuns.

T’hi esperem!