Participem a la segona trobada Comun_ESS a Madrid

Com podem comunicar eficientment per la transformació? Comuniquem de manera diferent les entitats de l’economia social i solidària? Podem compartir recursos, necessitats, inquietuds, objectius de futur? Aquestes i altres preguntes motiven l’organització de la segona trobada Comun_ESS, que després de l’èxit de la primera edició celebrada a Saragossa el 2015, tindrà lloc els pròxims 12 i 15 d’octubre a Madrid.

Aquesta trobada, que té abast estatal, pretén, doncs, millorar la comunicació d’una economia que posa al centre les persones, a partir de criteris socials i mediambientals, i vol reunir representants de comunicació de les diferents organitzacions d’arreu de l’Estat per compartir experiències i coneixements. Representants de la comissió de Comunicació de la XES assistirem a la trobada.

 

RECORDA

  • Segona trobada de #Comun_ESS
  • 12-15 d’octubre de 2017
  • Madrid