Grup de treball per debatre sobre el projecte “Lliures”

A la darrera Comissió Permanent de la XES,va assistir un representant de la sòcia Coop57 i va oferir-nos d’implicar-nos en el projecte “Lliures”, un fons de solidaritat econòmica, impulsat per Coop57, ECAS (Entitats Catalanes d’Acció Social) i Òmnium Cultural. L’objectiu d’aquest instrument econòmic és finançar projectes vinculats a la lluita contra la pobresa, l’exclusió social i les desigualtats, i amb un component de transformació social, entre els quals també els projectes relacionats amb l’Economia Social i Solidària.

Per això, des de la coordinació del projecte han ofert a la XES de participar directament en alguns dels seus òrgans decisoris, com els Grups d’Avaluació Social i Econòmica o l’Àgora Lliure.

Per debatre al voltant de la implicació en aquest projecte, la Permanent va decidir crear un grup de treball específic que es reunirà per primer cop el pròxim 24 d’octubre a les 16.00h.

Us fem una crida a totes les sòcies que ho desitgeu a participar-hi!