RIPESS Global manté una reunió de treball a Barcelona amb membres de la XES

Els 12 delegats del Consell de la Xarxa Intercontinental de Promoció de l’ESS (RIPESS) que van assistir a la Fira de l’Economia Solidària de Catalunya (FESC) van mantenir una reunió de treball amb membres de la XES el passat 25 d’octubre.

Durant la reunió es van posar sobre la taula els diferents projectes i mètodes de treball de les dues organitzacions per desenvolupar l’Economia Solidària. Hi van assistir delegats de RIPESS de Camerun, per Àfrica; del Japó, per Àsia; de Xile, per Amèrica Llatina; d’Austràlia, per Oceania; d’Estats Units, per Amèrica del Nord, i d’Itàlia i França, per Europa.

La XES és membre del RIPESS Europa, que alhora ho és de la Intercontinental. La RIPESS és una xarxa mundial de xarxes continentals compromeses amb la promoció de l’economia social i solidària. Las xarxes membres de la RIPESS (d’Amèrica Llatina i el Carib, Amèrica del Nord, Europa, Àfrica, Àsia i Oceania) reuneixen, alhora, xarxes nacionals i sectorials. Aquest abast, alhora global i local, permet promoure l’ESS i incidir en els diferents nivells, així com afavorir cooperacions intercontinentals.