Es posposa l’assemblea extraordinària del 14 de desembre

La Permanent ha acordat anul·lar l’assemblea d’aquest dijous dia 14 de desembre perquè ha mancat temps per preparar com ens agradaria el debat sobre el model organitzatiu de l’entitat. Fa mesos que s’està treballant en la documentació prèvia a la dinàmica i considerem que en aquests moments no és viable presentar-la amb el rigor que considerem oportú. Per això, creiem que el més adient és posposar aquesta assemblea extraordinària perquè el dia que afrontem un debat com aquest ho fem de la millor manera possible per construir una XES millor per a totes. Disculpeu les molèsties.

""
1
Assemblea General Extraordinària 14/12/2017
Nom i cognoms
Indica si ets
Organització que representes
Participes en alguna comissió?Quina?
Tens algun comentari o suggeriment?
0 /
Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder