Tanquem el novembre amb 4 noves sòcies!

Una de les notícies que més il·lusió ens fa donar-vos cada mes és la incorporació de noves organitzacions sòcies a la XES. En aquesta ocasió tanquem el mes de novembre amb 4 noves adhesions, que ens ajuden a seguir estenent l’economia social i solidària arreu del territori català! Les voleu conèixer?

El Gimnàs Sant Pau és un gimnàs cooperatiu amb més de 20 anys al barri del Raval que funciona com a agent viu i dinamitzador de la zona. Les seves instal·lacions i activitats sumen més de 1400 metres quadrats que inclouen sala d’activitats, jacuzzi, piscina, sauna de vapor, sauna seca, sala de musculació, sala boxe i solarium.

Ecobodum és un projecte que promou l’autoocupació, el cooperativisme i potencia el desenvolupament de l‘agricultura agroecològica a Rubí. Els seus objectius són la inserció sociolaboral de persones en situació d’atur de llarga durada i contribuir a la recuperació econòmica de la zona.

El Megàfon Cooperativa és una cooperativa que ofereix serveis de comunicació: desenvolupament web, disseny gràfic i posicionament SEO i SEM, entre altres.

Dabne és una empresa especialitzada en la implementació de biblioteques i arxius digitals, desenvolupament d’aplicacions web, projectes d’integració de tecnologies en l’educació, consultoria i implementació de projectes amb programari lliure.