Pam a Pam tanca el 2017 amb l’agenda plena

El 2017 ha sigut un any intens a Pam a Pam: nou web, nou qüestionari, pla de participació…. i el final d’any segueix el mateix ritme i s’apropa una mica més al territori (l’eterna assignatura pendent!). Aquí l’equip ens fa un breu resum perquè sapigueu el que estan fent i en participeu:

Manresa, coordinant-nos amb el CDR de la ciutat, vam fer la xerrada ‘Fem de la nostra economia una eina per a la transformació social’. En aquesta sessió, que va ser el dimarts 21 de novembre, vam reflexionar sobre l’economia social i solidària en el moment polític i econòmic convuls que es viu els darrers mesos a Catalunya. A més, aquesta sessió que va ser de caire teòric, té una segona part molt pràctica aquest dissabte 2 de desembre amb la ‘Fira d’economia social i solidària‘, on hi haurà la presència d’una quinzena d’iniciatives d’ESS majoritàriament de l’àmbit local. Pam a Pam, hi serem!

El dissabte 2 de desembre l’equip de Pam a Pam ens desdoblarem entre Manresa i Barcelona, ja que també serem presents a la fira ‘Haz, consumeix menys, crea més’ que organitza Greenpeace Catalunya i Opcions al Centre Cívic Calàbria 66. La fira té activitats programades al llarg de tot el cap de setmana, nosaltres hi participarem el dissabte al matí.

Per altra banda, a Girona, vam fer una xerrada sobre ESS i Pam a Pam el passat dijous 23, al Centre Cívic de Sant Narcís i va tenir molt bona acollida. Arrel d’aquesta xerrada, hi ha noves persones interessades a participar de Pam a Pam i ja estem treballant per fer una formació en el nou qüestionari de criteris per consolidar el grup local de Pam a Pam a Girona. Encara no tenim data, però estigueu atentes, que aviat tindrem més informació!

Granollers, fa temps que tenim pendent fer la formació en el nou qüestionari de criterisEncara no podem donar una data concreta, però sí que volem aprofitar aquest post per dir que abans que acabi el 2017, serem a Granollers a fer la formació.

Pel que fa al barri de Gràcia de Barcelona, fa mesos que estem fent activitats en el marc del projecte Desplega Gracia. Aquest desembre hi haurà les següents activitats:

  • 12 de desembre 18.30h a La Caníbal: Formació en el qüestionari de criteris. Inscripcions a gracia@pamapam.org
  • 16 de desembre d’11h a 13h: Ruta El consum, eina de transformació social. Aquestes festes aposta pel consum responsable! Inici de la ruta Pl. de Rovira i Trias. Inscripcions a gracia@pamapam.org
  • 19 de desembre xerrada a d’ESS i Pam a Pam a El Coll

 

Seguim a Barcelona, però aquest cop al barri d’Horta-Guinardó, Apassos organitza la 1a Fira de sobirania alimentària i economia solidària els propers 16 i 17 de desembre, davant del Casal d’Entitats Mas Guinardó, a la Plaça Salvador Riera. Nosaltres hi serem el dissabte 16!

Finalment, el 13 de desembre el CDR d’El Figaró ens ha demanat una xerrada sobre ESS i Pam a Pam.

Encarem el final del 2017 amb l’agenda plena, esperem trobar-vos a alguns d’aquests actes!