Llancem la campanya L’#ESSesQueda!

Davant del conflicte territorial entre Catalunya i l’estat espanyol, durant els últims mesos hem vist com algunes empreses han canviat la seva seu social, beneficiades per un canvi de normativa aprovat ràpidament pel Consell de Ministres del govern espanyol. La gran majoria d’elles són grans empreses i bancs convencionals, com Gas Natural,  Banc Sabadell o Agbar, entre altres.
Des de la XES hem volgut aprofitar aquest moment per explicar a la ciutadania que existeix un model econòmic alternatiu, arrelat al territori, ètic i transformador i que, també, va més enllà de la seva seu social. És un moment excel·lent per replantejar determinades pràctiques de consum i productives i assenyalar un model de fer economia que no es mou pel capital sinó per valors com l’autorganització, l’impacte al territori, el medi ambient, la transparència i el feminisme. Amb aquesta campanya volem explicar que les persones, els barris i els pobles no es deslocalitzen i que no té cap sentit seguir finançant aquelles empreses que han volgut impedir que el poble de Catalunya decideixi el seu futur. No necessitem les multinacionals especuladores perquè tenim alternatives. Les vols conèixer?