Últim avís: inscripció a la XEScotada del 10 de març

Com ja us hem anat informant durant les darreres setmanes, l’Assemblea General Ordinària de la Xarxa d’Economia Solidària tindrà lloc el proper 10 de març a Can Fulló. Recordeu que hem obert un formulari d’inscripció per facilitar la logística de la trobada. Si després de l’assemblea voleu quedar-vos a la XEScotada, que organitzen les companyes d’Alterevents, cal que feu el registre abans del 2 de març. Després d’aquesta data, no s’acceptarà cap reserva.

La setmana passada us vam fer arribar via correu electrònic la documentació relativa a l’assemblea: la llista d’organitzacions sòcies pendents de ratificar, els plans de treball de les comissions, el pressupost 2018 i l’informe amb els resultats de l’enquesta de valoració de l’activitat de la XES 2017. Si sou una organització o una persona sòcia de la XES i no heu rebut aquesta informació, us demanem que us poseu en contacte amb comunicacio@xes.cat.

Us recordem que el punt de trobada per aquelles persones que necessiten/ofereixen vehicle per traslladar-se a l’assemblea és a les 10h a l’estació de RENFE de Mataró.