Pràctiques universitàries en organitzacions d’ESS

L’any 2017 des d  Barcelona Activa es va desenvolupar un projecte pilot per a fomentar l’estada d’estudiants universitaris/universitàries en entitats i empreses de l’Economia Cooperativa, Social i Solidària, que es va reflectir, entre altres aspectes, en l’elaboració d’una Guia d’Acollida i Acompanyament. Aquesta Guia es va redactar en col·laboració amb diferents universitats i entitats de l’ECSS, per a facilitar a les entitats l’acolliment de persones en pràctiques a les seves organitzacions.

Enguany, Barceloba Activa inicia un projecte que incorpora una secretaria tècnica que té com a objectiu donar suport i acompanyar a entitats que tinguin interès en tenir persones en pràctiques, específicament a través de:

  • Suport en la gestió de la tramitació de convenis de pràctiques amb universitats (contacte amb les universitats, preselecció d’estudiants, suport en l’elaboració dels convenis de col·laboració amb les universitats…).
  • Acompanyament a les entitats que incorporen alumnes en pràctiques (formació a alumnes en Introducció a l’ECSS, presentació de la guia de suport a les entitats, suport al desenvolupament de pla de treball…).

Les entitats que estigueu interessades o vulgueu rebre més informació us podeu adreçar a la secretaria tècnica del programa a través del correu xavier@gabinet.com o trucant al telèfon 93 487 38 16 (preguntar per Xavier Vallvé).