Acabem l’estiu amb 3 noves sòcies

A la Xarxa d’Economia Solidària acabem l’estiu amb 3 noves sòcies, que s’han incorporat durant els mesos d’agost i setembre. Us convidem a conèixerles i donar-lis la benvinguda!

Projecte MIGRESS: iniciativa fundada per dues dones colombianes i dos homes senegalesos que vol connectar les migracions i l’economia solidària a partir de participar en el Postgrau d’economia social i solidària – Estudis Europeus (EMISE+). Una primera enquesta a 87 entitats de l’economia social i solidària (ESS), duta a terme a la fira de l’any passat, així com l’estudi «Una economia solidària per a tothom? Persones migrades a l’economia social i solidària: límits i potencialitats» (que comptà amb el suport de la XES) permeteren identificar l’escassa participació de persones migrades dins de les organitzacions formals de l’ESS de Barcelona, així com que la relació entre migracions i ESS es troba poc estudiada, amb un desenvolupament teòric i pràctic molt limitat. El grup vol abordar aquestes i altres qüestions.

Ambici cooperativa: cooperativa de Badalona que ofereix serveis de missatgeria ecològica: repartiment a domicili d’aliments, missatgeria i petita paqueteria i publicitat en bicicleta.

Espigoladors: organització sense ànim de lucre que lluita contra el malbaratament alimentari alhora que empodera a persones en risc d’exclusió social d’una manera transformadora, participativa, inclusiva i sostenible.