Convocatòria de feina: plaça de producció i logística per al FSMET

El Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores, que tindrà lloc a Barcelona l’any 2020, busca una persona que desenvolupi tasques de producció i logística. Des de RIPESS Europa, la XES i REAS ens hem proposat d’organitzar un Fòrum Social Mundial temàtic de les anomenades Economies Transformadores, previst en dues etapes: 2019 i 2020, a Barcelona. Per tant, aquesta perspectiva obre un procés de 2 anys en el qual caldrà promoure l’acceleració de dinàmiques de confluència entre moviments i xarxes que ofereixen alternatives transformadores al sistema econòmic actual. Fins ara, la coordinació del Fòrum ha estat acompanyada des de RIPESS i des de la comissió de relacions externes de la XES.

S’està acabant d’estructurar un equip local  – sense perdre el vincle amb les demés organitzacions promotores – per tal de començar a preparar la primera trobada que tindrà lloc el 2019; i s’obre convocatòria per incorporar una persona per dur a terme les tasques de producció i logística dels dos esdeveniments.

S’OFEREIX

El FSMET és un procés actiu i creatiu de construcció col·lectiva que permet aprofundir en les economies transformadores així com la coneixença d’organitzacions, moviments socials i xarxes d’economies transformadores tant a nivell local com internacional.

Jornada de 20 hores setmanals. 1 any, renovable – a Barcelona

Salari: 12.900€ brut anual (12,81€/hora)

Incorporació immediata (15 de novembre)

PROCEDIMENT DE SELECCIÓ

Les persones interessades en aquest lloc de treball han d’enviar el seu CV i una carta de motivació en castellà a coord@transformadora.org fins el 5 de novembre (inclòs).

Les candidatures preseleccionades rebran resposta abans del 15 de novembre.

Més informació.