Canvi climàtica

Ens adherim a la Marxa pel Clima

La reducció de l’impacte ambiental i l’aposta per l’ecologia és un dels valors bàsics de qualsevol iniciativa de l’economia solidària. Per això, ens hem adherit a la Marxa Pel Clima, com a proposta de la nova comissió d’Ecologia de la XES.

El canvi climàtic és un problema social que no només afectarà les generacions del futur, sinó que ja està fent visibles les seves conseqüències. Davant d’un sistema econòmic que ignora aquesta degradació mediambiental que suposa un problema de supervivència per a la humanitat, cal mobilitzar-se i trobar noves solucions col·lectives.

Per això, us esperem el 10 de Novembre per dur a terme una gran Marxa pel Clima, tres dies abansde la trobada internacional de ciutats pel clima (C40).

Us hi esperem per afrontar aquest repte plegades!