Fundació Surt

Noves sòcies de tardor

La tardor a la XES ens ha portat cinc noves sòcies que us presentem a continuació. Benvingudes!

Solidança:  és una entitat sense ànim de lucre nascuda l’any 1997 amb l’objectiu de construir una societat més justa, solidària i respectuosa amb el medi ambient. Per assolir aquest objectiu, cerca fórmules innovadores que permetin aportar noves propostes d’integració sociolaboral per a col·lectius en risc d’exclusió i ofereix serveis de qualitat vinculats a la gestió integral de residus i a l’economia circular.

Combinats: són una cooperativa sense ànim de lucre que treballa amb l’objectiu d’aconseguir una transformació global, a través de projectes socials, culturals i d’entreteniment. Són un equip jove i dinàmic, que sumen forces i experiències, per fer possibles tota mena d’idees i projectes fets a mida amb les eines adients per donar-los a conèixer i comunicar-los.

Surt Fundació de Dones: és una entitat d’acció social que treballa per fer efectius els drets econòmics, socials i culturals de les dones i per eradicar les discriminacions per raó de sexe, amb la vista posada en assolir una societat amb equitat de gènere efectiva.

Observatori del deute a la globalització (ODG): és un observatori d’investigació que elabora anàlisis crítiques de processos complexos i/o estructurals, per mostrar els impactes i riscs visibles (i no visibles) del sistema polític i econòmic, produint eines que faciliten l’interpretació del context actual per a la mobilització i transformació social front a les desigualtats socials, econòmiques, ambientals i de gènere.

ELIPSI Espai de Logopèdia i Psicologia: és un espai terapèutic dirigit a infants, joves, adults i famílies que treballa en l’àmbit logopèdic i psicològic. Són una cooperativa de treball sense ànim de lucre en l’àmbit de la salut on les activitats principals de treball són orientació, avaluació, diagnòstic, intervenció, suport psicològic, reeducacions logopèdiques, acompanyament escolar, coordinacions amb altres professionals, tractaments en llengua de signes, difusió de la llengua de signes i classes de ioga.