Activisme Pam a Pam

Nova formació 2019 per a activistes Pam a Pam

El 22 de gener fem una nova formació Pam a Pam a la llibreria La Inexplicable de Barcelona: posa el teu granet de sorra per impulsar l’Economia Solidària i suma’t al nostre grup d’activistes per un sistema ecònomic i social just.

La formació Pam a Pam

La comunitat Pam a Pam està formada per iniciatives de l’ESS i per nombroses persones voluntàries que busquen organitzacions compromeses amb les persones i el medi ambient, les entrevisten seguint els criteris Pam a Pam i les pugen al mapa perquè siguin accessibles per a tothom! La formació que impartim serveix com a via d’entrada a la participació al projecte i alhora ofereix una primera aproximació a l’economia solidària a partir de l’explicació dels 15 criteris del qüestionari marc de les entrevistes Pam a Pam (democràcia interna, condicions de treball, perspectiva feminista, intercooperació, gestió financera, llicències lliures i obertes, etc.), que analitzen la triple sostenibilitat de les iniciatives: la sostenibilitat i cura de l’equip o la comunitat, l’impacte social d’aquestes en el seu entorn i l’impacte ambiental.

Per temes organizatius, us demanem inscripció al formulari. I si aquesta vegada no t’encaixa la data o el lloc, estigues atenta a les properes formacions que trobaràs aquí.