Congrés comunicació Comun_ESS

III Comun_ESS: busquem propostes d’activitats i tallers

Els propers 15, 16 i 17 de març tindrà lloc a Barcelona la tercera edició del Comun_ESS, el congrés de comunicació i economia solidària que s’organitza des de la Xarxa d’Economia Solidària i REAS – Red de Redes.

Des de la comissió de comunicació de la XES volem que el Comun_ESS sigui un espai de reflexió i un moment de compartir experiències, projectes, bones pràctiques i eines entre diferents organitzacions de l’economia solidària. És per això que llancem una convocatòria oberta per a que qualsevol persona i/o organització interessada faci una proposta de contingut pel congrés. Les propostes hauran d’estar enfocades a l’àmbit de la comunicació transformadora, tenir format de píndola (entre 15 i 20 minuts) i tindran lloc durant el matí del 16 de març. No s’acceptaran propostes en altres franges horàries perquè la resta del programa està tancat. Les persones interessades hauran d’omplir aquest formulari fins el 27 de gener. Les propostes seleccionades tindran un descompte en el preu d’inscripció al congrés (de 25 a 10 euros per persona).
 

[]
1 Step 1
PRESENTACIÓ DE PROPOSTES III COMUN_ESS
NOM DE L'ENTITAT O LES ENTITATS ORGANITZADORES
NomPersona de contacteCorreu electrònic
×
×
(2)
TÍTOL DE L'ACTIVITAT80 caràcters com a màxim
DESCRIPCIÓ DE L'ACTIVITATExpliqueu en què consisteix l'activitat que voleu dur a terme amb el màxim de detall que pugueu.
OBJECTIUS DE L'ACTIVITATExpliqueu quins són els objectius de la sessió.
NOM DE LA PERSONA/ES QUE FARAN LA PONÈNCIA
NomEntitat
×
×
(2)
PARTICIPACIÓ DIVERSAPer tal que Comun_ESS sigui un espai de visibilització de la diversitat, a l'hora d'escollir les xerrades prioritzarem aquelles en què hi hagin ponents diverses (dones, joves, persones migrants,...). Indiqueu si les vostres ponents s'identifiquen en algun d'aquests grups o en algun col·lectiu habitualment invisibilitzat.
COMENTARIS ADICIONALS
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

 

1 resposta

Trackbacks i pingbacks

  1. […] propers 15, 16 i 17 de març tindrà lloc a Barcelona la tercera edició del Comun_ESS, el congrés de comunicació i economia solidària que s’organitza des de la Xarxa d’Economia […]

Els comentaris estàn tancats.