15mesurESS Sant Andreu

Les 15 mesures de la XES van de gira

Després de l’acte central de presentació a Sabadell, el document de les 15 mesures cap a l’Economia Social i Solidària als municipis de la XES segueix presentant-se i debatent-se pel territori.

Durant el mes de maig hi ha previstes una desena d’actes en diversos municipis. Fins ara, la proposta s’ha presentat a Tortosa, en una jornada de l’Economia Social i Cooperativa a l’Ateneu Cooperatiu Terres de l’Ebre i a Barcelona, en el marc la campanya Agenda de propostes socials per a les Municipals 2019, un recull del màxim de propostes de la societat civil organitzada.

La propera activitat serà el 8 de maig, un debat de les 15 mesures a Can XES, al Districte de Sant Andreu de Barcelona. Hi participarà Álvaro Porro (BeC), Roger Mestre (PDeCat), Eva Baró (ERC), Laia Bonet (PSC), Ivan Altimira (CUP), Cs i PPC.

En les properes setmenes la proposta de la XES de cara a les eleccions municipals d’enguany també es presentarà Caldes de Montbui, Premià de Mar, Santa Coloma de Gramenet, Altafulla, Esparreguera i el Prat de Llobregat.

Trobareu més detalls dels actes a l’agenda i a les xarxes amb #15mesurESS