Escola d'Estiu 2019

Reserva’t la data per l’Escola d’Estiu 2019

Ja s’apropa la quarta edició de l’Escola d’Estiu de la XES, aquest any amb el lema: Arrelem per afrontar nous reptes. Enguany plantegem un doble format, per una banda activitats descentralitzades i per l’altra unes jornades de convivència.

Durant el juny, farem l’Escola descentralitzada, on hi haurà iniciatives locals a diversos punts del territori com ara: Mataró, Ripoll, Barcelona o Sabadell. Ben aviat informarem del calendari d’aquestes sessions temàtiques.

Del 5 al 7 de juliol a Mura (Bages) farem l’Escola Caus de Mura, que tindrà com a temàtica central l’ESS enfront del capitalisme de plataforma. Aquí es treballaran tres eixos: refer el vincle social, alternatives econòmiques i ambientals i relacions polítiques.

Ben aviat detallarem el programa de l’espai de formació i debats estratègics de la XES!