Celebrem al carrer la Diadacoop, enguany a Terrassa

Aquest any celebrem el Dia Internacional de les Cooperatives (DiadaCoop) al parc de Sant Jordi de Terrassa el dissabte 6 de juliol., on la xarxa local XES Terrassa fa d’amfitriona. Ho farem d’una manera lúdica, però també propositiva i reivindicativa. Volem que el cooperativisme surti al carrer en un moment en què es consolida com una manera de fer empresa i de fer economia alternativa a la dominant. Ho celebrem al carrer fer pedagogia de les nostres finalitats, principis i valors, per reivindicar la nostra opció cooperativista, per evidenciar que és possible gestionar l’activitat econòmica de manera democràtica i al servei de les persones. Volem seguir construint, com a cooperativistes, un futur millor, més just, democràtic, solidari i sostenible que el present que vivim.

Com cada any, fem una crida a col·laborar aquí amb les despeses de la jornada i a contribuir a crear un fons comú per als anys vinents.

Per la inscripció a la jornada caldrà que apunteu el nombre previst de persones assistents a l’apartat comentari i recordeu reservar el sopar per poder preveure el càtering.

 

Podeu seguir també la #DiadaCoop a les xarxes!