Vols treballar pel Fòrum Social de les Economies Transformadores?

El Fòrum Social de les Economies Transformadores, que tindrà lloc l’any 2020 a Barcelona, ha obert dues places de feina per reforçar el seu equip de treball de cara a l’esdeveniment. Es tracta d’una iniciativa (impulsada per la XES, RIPESS i REAS) que vol donar visibilitat pública i reconeixement als projectes d’economies transformadores, tot proporcionant una narrativa alternativa per a fer front al discurs hegemònic capitalista. El principal objectiu d’aquest procés és acostar moviments socials i iniciatives que comparteixin la voluntat de posar al centre de l’economia les persones i el medi ambient, i d’acabar amb l’economia basada en l’extracció, el creixement, la competitivitat i el mercat, i que lluitin per caminar cap a societats resilients i col·laboratives que construeixin i reforcin aliances i accions estratègiques a base de treballar juntes.

Actualment l’equip tècnic del FSMET està format per 6 persones. Les places que s’han obert són:

  • Responsable de comunicació del Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores: 25 hores setmanals (amb possibilitat d’incrementar a 30) i incorporació la setmana del 24 de juny, aproximadament. Salari de 16.622 euros bruts anuals. Podeu consultar els requisits, descripció de tasques i perfil demanat en aquest enllaç.
  • Responsable de finançament i projectes del Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores: 15 hores setmanals i incorporació la setmana del 24 de juny, aproximadament. Salari de 16.622 euros bruts annuals. Podeu consultar els requisits, descripció de tasques i perfil demanat en aquest enllaç.

En ambdòs casos, les persones interessades en aquest lloc de treball han d’enviar a convo@transformadora.org el seu CV i una carta de motivació en castellà fins l’ 11 de juny (inclòs). Les candidatures preseleccionades rebran resposta abans del 28 de juny, en el cas de no obtenir resposta en aquesta data el procés es donarà per finalitzat. Molta sort a les candidatures!