El 19 de juny fem permanent ampliada per parlar del FSMET

Ja fa unes setmanes de la trobada d’abril del Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores FSMET i aquestes han servit per pausar-se, digerir i reflexionar. Una de les novetats, és que al juliol es fa una trobada per xarxes internacionals per tal de constituir un nou grup coordinador que pugui ser més divers i representatiu. En aquesta notícia us expliquem els motius, els objectius i el perquè d’organitzar-la. Aquesta trobada, no vol deixar en segon plànol el procés d’autoorganització que s’està donant des dels diferents moviments, accions i confluències més enllà de les xarxes internacionals, però ara, per continuar el procés amb l’energia que el pugui sostenir, cal reforçar les organitzacions internacionals que hi ha al darrere.

A nivell de Barcelona és on aquest procés ha estat més viu i arrelat. En la última trobada, a l’abril, vam acordar que es faria una nova trobada al juny per debatre sobre com autoorganitzar-se a partir d’ara. Per això, us convoquem a la propera permanent ampliada per seguir valorant el procés, compartir decepcions i alegries i sobretot repensar com volem seguir construint juntes. La trobada tindrà lloc el dimecres 19 de juny de 18 a 20.30h a LaFede.cat (C/ Tàpies 1-3, El Raval, BCN). En aquesta hi participaran també membres dels diferents eixos de treball i del grup impulsor per tal d’obrir un espai de valoració i debat conjunt.

Fem una crida molt forta a participar d’aquesta permanent ja que el procés del FSMET ha estat intens a nivell local, i necessitem trobar-nos, compartir opinions, crítiques, decepcions i també poder celebrar el què ha anat bé. Estem en un moment delicat, en som conscients, per això necessitem la participació de totes aquelles persones que heu ficat la vostra energia o creieu en el procés del FSMET per debatre i construir plegades.

Podeu confirmar assistència a la trobada a través d’aquest enllaç. Per tal de fer conjuntament la proposta d’ordre del dia, hem obert aquest pad. Teniu temps fins l’11 de juny (inclòs) per escriure-hi aquells punts que teniu ganes de tractar. Des de l’equip tècnic del FSMET es recolliran i es farà una proposta d’ordre del dia que s’enviarà com a màxim el divendres 14 de juny.

Per últim, informar-vos que:

– hi han obertes dues convocatòries de feina per l’equip tècnic del FSMET

– hem activat la comunicació del FSMET a través del butlletí de notícies. Si voleu estar al dia del que es va cuinant, cal que us hi doneu d’alta a través d’aquest enllaç: https://transformadora.org/butlleti

Esperem trobar-vos el dia 19 de juny, és important poder-nos trobar!