Modifiquem la tarifa per a expositores de la FESC 2019

Amb l’arribada del mes de juliol, us informem de dues novetats importants al voltant de la VIII Fira d’Economia Solidària de Catalunya!

D’una banda, hem modificat la tarifa d’inscripció per a organitzacions expositores de la FESC 2019. El termini a preu reduït va finalitzar el passat 30 de juny i partir d’ara qualsevol projecte, iniciativa o entitat que vulgui esdevenir expositora a la fira haurà de pagar el preu habitual sense descmpte. En quin import es tradueix aquest canvi? Aquí teniu les noves tarifes!

 

Us recordem que les inscripcions per a expositores estaran obertes fins al 10 de setembre o fins a completar aforament.

D’altra banda, hem tancat ja el formulari de proposta d’activitats i xerrades pel programa oficial de la FESC 2019. Durant les darreres setmanes, hem rebut un total de 85 propostes diferents. La comissió de continguts analitzarà i seleccionarà les propostes més adients a la temàtica general de la fira i comunicarà a les organitzacions candidates la seva decisió abans del 31 de juliol. Estigueu atentes al vostre correu electrònic!