Vols formar part de l’equip tècnic del Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores?

El Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores (FSMET) és el procés de confluència dels diferents moviments de l’economia alternativa i transformadora (economies feministes, agroecologia i sobirania alimentària, procomuns i de l’economía social i solidària). Aquest procés es cristal·litzarà l’any que ve amb la celebració del FSMET a Barcelona i la XES és una de les entitats impulsores de l’esdeveniment.

El Comitè Coordinador del Fòrum està format 23 xarxes internacionals i la confluència de Barcelona com a seu d’acollida: aquest és l’espai polític de decisió. Per tal de facilitar els processos de construcció col·lectiva així com l’impuls del FSMET, hi ha el suport d’un equip tècnic integrat per sis persones que ara es vol ampliar amb aquestes noves 5 incorporacions:

El FSMET busca persones amb ganes de treballar, amb un alt grau de motivació, proactives, amb habilitats comunicatives i amb capacitat de treballar de manera autònoma. També, amb un elevat coneixement de català, castellà i anglès. Si creus que pots ser tu, fes arribar la teva candidatura (carta de motivació i CV en castellà) abans del 7 d’octubre (inclòs). Les persones seleccionades s’incorporaran de manera immediata (segona quinzena d’octubre).