vaga8O

Ens adherim a la vaga general del 18 d’octubre

Davant la convocatòria de vaga general pel 18 d’octubre amb el lema “pels drets i les llibertats”, des de la Xarxa d’Economia Solidària hem dicidit sumar-nos a l’aturada. Així doncs, el divendres farem vaga, interromprem la nostra activitat habitual per sortir al carrer i sumar-nos a les mobilitzacions.

A la tarda  hi ha previst l’acte central de la vaga: una manifestació a Barcelona per denunciar els drets que les persones treballadores han vist retallats en els darrers anys i exigir la seva restitució. La mobilització coincidrià  amb l’arribada les Marxes per la Llibertat contra la sentència del procés.

El mateix dia de la vaga, a les 11h del matí, participarem en una lectura pública del manifest conjunt de l’economia social i solidària davant la sentència del Tribunal Suprem. Serà  a les 11h. matí a la plaça Urquinaona de Barcelona en un acte conjunt convocat des de les entitats sotasignades com la Confederació de Cooperatives de Catalunya, Confederació del Tercer Sector Social, Federació de Mutualitats de Catalunya, Fundació Roca i Galès i la Xarxa d’Economia Solidària, entre les d’altres. Durant l’acte també hi haurà diferents parlaments de persones rellevants del món economia social i solidària. Encara sou a temps d’adherir-vos-hi! ja som més de 300 entitats i individuals signants