azora

Ens adherim a Todas versus Azora

Des de la XES donem suport a la crida del Sindicat de Llogateres contra els fons voltors i la regulació dels lloguers amb el manifest “Todas versus Azora. Alhora, us convidem a sumar-vos a aquesta iniciativa des de les vostres entitats. També en podeu fer difusió amb el #TodasvsAzora

Més de 200 famílies que vieun en  blocs de pisos en ciutats com Barcelona, Badalona, Terrassa, Hospitalet o Granollers s’han organitzat al costat del Sindicat de Llogateres per a parar els peus al seu arrendador, el fons voltor Azora.  Aquest fons d’inversió planeja pujar-los el lloguer de casa seva fins a un 80% més de la seva quota actual.

També s’ha convocat una manifestació l’1 de març a la Plaça de la Vila de Badalona. L’1 de març doncs, tothom al carrer pel dret a l’habitatge.