Aquest 8 de març, autoorganització i revolta feminista

Aquest diumenge 8 de març tornem als carrers i tornem a fer vaga de cures. Ens mobilitzem perquè des dels feminismes i des de la nostra diversitat prioritzem la sostenibilitat i reproducció de la vida d’una forma anticapitalista, antipatriarcal, antiracista i anticolonial. Aquest any també, aprofitant el 8 de març, tornem a fer balanç sobre els passos que hem fet en el llarg camí per l’emancipació i la igualtat de gènere. Un cop més, veiem que encara queda molt trajecte per endavant, així que continuarem reivindicant, visibilitzant i intentant conscienciar per sumar més persones als moviments feministes més transformadors amb l’impuls de la comissió d’economies feministes.

Des de la XES ens adherim al manifest del 8 de març d’enguany i animem a les entitats del moviment de l’economia social i solidària a sumar-s’hi. En el document exigim, entre altres coses, justícia social i climàtica, maternitats lliures i la precarietat laboral, així com la derogació de la llei d’estrangeria. A més a més, celebrem la força i la salut dels feminismes descolonials.

El diumenge sortirem al carrer i cridem a l’autoorganització i la revolta feminista contra la precarietat i les fronteres. Juntes som més fortes!