Jornades d'Ecologia i ESS

III Jornada d’Economia Solidària i Ecològica: AJORNADA

Per tercer any consecutiu, com a comissió d’ecologia convoquem una jornada per parlar dels reptes que tenim des de les organitzacions d’ESS en la lluita contra l’emergència climàtica i la salut del planeta (i de les persones).

L’acte queda ajornat fins a nou avís. El 20 de març de 9.30h a 14.30h i de 16h a 18h a l’Ateneu l’Harmonia (Sant Andreu, Barcelona), compartirem projectes i visions amb aquest objectiu en una taula rodona, presentarem el darrer informe sobre agroecologia i ESS de Pam a Pam, comptarem amb la presència de David Fernández de Coop57 per reflexionar plegades, debatrem amb diferents agents socials…i farem caliu amb cervesa  fresca al ritme de bona música!

A sota veureu el programa detallat de l’acte. Si us hi apunteu, ja podeu omplir aquest formulari:

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

 

Programa jornades ecologia i ESS